Catch is een visrestaurant waarbij de liefde voor vis en het bereiden van gerechten van topkwaliteit de belangrijkste graadmeters zijn voor het succes van het restaurant. De keukenbrigade presenteert zowel traditionele dagverse visgerechten als oesters, fruits de mer of visgerechten met een Aziatische twist. Ook de vleesliefhebber haalt hier zijn hart. Het menu wisselt met de seizoenen mee en dagelijks bieden wij een ‘catch of the day’.
Download menukaartDe hele dag te bestellen
CRISPY NIGIRI Vijf gebakken nigiri, 3 stuks tonijn en 2 stuks zalm, met een lichtpikante saus |
€ | 19,00 |
CALIFORNIA MAKI ROLL Inside out roll met king crab |
€ | 19,00 |
SPICY TUNA MAKI ROLL Pittige tonijnrol met knoflook, miso en tempura |
€ | 19,00 |
HANDROLL 2 stuks, tonijnrol met komkommer en crunchy pinda's |
€ | 19,00 |
SUSHI COMBINATION Combinatie van de California roll, salmon torch roll en de crispy tuna nigiri |
€ | 25,00 |
SALMON TORCH ROLL Gebrande inside out roll met wasabi mayonaise en unagi saus |
€ | 19,00 |
TEMPURA GAMBA ROLL Inside out roll met king crab, tempura gamba’s en een lichtpikante saus |
€ | 25,00 |
NIGIRI SALMON 5 stuks, torched met teriyakisaus en knoflook |
€ | 19,00 |
CATCH MAKI ROLL Inside out kreeftenrol met zalm, jalapeño en yuzu miso |
€ | 24,00 |
CHEF'S SPECIAL SUSHI Dagelijks serveren wij een door de chef gekozen sushirol |
dagprijs |
De hele dag te bestellen
CRISPY NIGIRI
Vijf gebakken nigiri, 3 stuks tonijn en 2 stuks zalm, met een lichtpikante saus |
€ 19,00 |
SALMON TORCH ROLL
Gebrande inside out roll met wasabi mayonaise en unagi saus |
€ 19,00 |
CALIFORNIA MAKI ROLL
Inside out roll met king crab |
€ 19,00 |
TEMPURA GAMBA ROLL
Inside out roll met king crab, tempura gamba’s en een lichtpikante saus |
€ 25,00 |
SPICY TUNA MAKI ROLL
Pittige tonijnrol met knoflook, miso en tempura |
€ 19,00 |
NIGIRI SALMON
5 stuks, torched met teriyakisaus en knoflook |
€ 19,00 |
HANDROLL
2 stuks, tonijnrol met komkommer en crunchy pinda's |
€ 19,00 |
CATCH MAKI ROLL
Inside out kreeftenrol met zalm, jalapeño en yuzu miso |
€ 24,00 |
SUSHI COMBINATION
Combinatie van de California roll, salmon torch roll en de crispy tuna nigiri |
€ 25,00 |
CHEF'S SPECIAL SUSHI
Dagelijks serveren wij een door de chef gekozen sushirol |
dagprijs |
Half dozijn oesters, geserveerd met een rode wijnvinaigrette en citroen
Fines de Normandie NO. 3 Normandië |
€ | 19,00 |
Spécial Julina NO.3 Ierland |
€ | 25,00 |
Spéciale Geay NO.2 Marennes Oléron |
€ | 26,00 |
Spéciale L'imperatrice NO.3 Yerseke |
€ | 30,00 |
Spéciale Gillardeau NO. 4 Marennes Oléron |
€ | 26,00 |
Spéciale Gold Beach NO. 3 Normandië |
€ | 25,00 |
Spéciale Ostra Regal NO.3 Marennes Oléron |
€ | 29,00 |
Half dozijn oesters, geserveerd met een rode wijnvinaigrette en citroen
Fines de Normandie NO. 3
Normandië |
€ 19,00 |
Spéciale Gillardeau NO. 4
Marennes Oléron |
€ 26,00 |
Spécial Julina NO.3
Ierland |
€ 25,00 |
Spéciale Gold Beach NO. 3
Normandië |
€ 25,00 |
Spéciale Geay NO.2
Marennes Oléron |
€ 26,00 |
Spéciale Ostra Regal NO.3
Marennes Oléron |
€ 29,00 |
Spéciale L'imperatrice NO.3
Yerseke |
€ 30,00 |
Een wandeling door onze oesterkaart
Combinatie-Oesterplateau, 6 stuks Fines de Normandie (2), Gillardeau, (2) en Geay (2) |
€ | 25,00 |
Oester & Champagne plateau Combinatie oesterplateau, 6 stuks met een glas Veuve Clicquot Brut |
€ | 35,00 |
Combinatie-Oesterplateau, 14 stuks Fines de Normandie (2), Gillardeau (2), Geay (2), Juliana (2), Gold Beach (2), Ostra Regal (2), La Perle Impératrice (2) |
€ | 55,00 |
Een wandeling door onze oesterkaart
Combinatie-Oesterplateau, 6 stuks
Fines de Normandie (2), Gillardeau, (2) en Geay (2) |
€ 25,00 |
Combinatie-Oesterplateau, 14 stuks
Fines de Normandie (2), Gillardeau (2), Geay (2), Juliana (2), Gold Beach (2), Ostra Regal (2), La Perle Impératrice (2) |
€ 55,00 |
Oester & Champagne plateau
Combinatie oesterplateau, 6 stuks met een glas Veuve Clicquot Brut |
€ 35,00 |
De hele dag te bestellen
Gamba's in knoflookolie Gepelde gamba’s op Spaanse wijze gebakken |
€ | 19,00 |
Gebakken Oesters Drie oesters ‘Spéciale Geay no. 2’, geserveerd met spinazie uit de wok en Hollandaisesaus |
€ | 18,00 |
Inktvis Gefrituurde pijlstaartinktvis geserveerd met huisgemaakte tomatensaus |
€ | 18,00 |
Gyoza Gyoza gevuld met gamba, geserveerd met een kreeften-vanille beurre blanc |
€ | 16,00 |
King Crab Koningskrab uit de wok, lauwwarm geserveerd, met een lichtpikante saus |
€ | 35,00 |
Gegratineerde mosselen Gegratineerde mosselen met kruidenboter en oude kaas |
€ | 18,00 |
Crispy gamba's Tempura gamba's met spicy kimchi mayonaise en limoen |
€ | 19,00 |
Asian ribs Spareribs zonder bot met taugé, noten en krokante knoflook |
€ | 18,00 |
De hele dag te bestellen
Gamba's in knoflookolie
Gepelde gamba’s op Spaanse wijze gebakken |
€ 19,00 |
King Crab
Koningskrab uit de wok, lauwwarm geserveerd, met een lichtpikante saus |
€ 35,00 |
Gebakken Oesters
Drie oesters ‘Spéciale Geay no. 2’, geserveerd met spinazie uit de wok en Hollandaisesaus |
€ 18,00 |
Gegratineerde mosselen
Gegratineerde mosselen met kruidenboter en oude kaas |
€ 18,00 |
Inktvis
Gefrituurde pijlstaartinktvis geserveerd met huisgemaakte tomatensaus |
€ 18,00 |
Crispy gamba's
Tempura gamba's met spicy kimchi mayonaise en limoen |
€ 19,00 |
Gyoza
Gyoza gevuld met gamba, geserveerd met een kreeften-vanille beurre blanc |
€ 16,00 |
Asian ribs
Spareribs zonder bot met taugé, noten en krokante knoflook |
€ 18,00 |
De hele dag te bestellen
Brood met tapenade Catch tapenade en gezouten boter |
€ | 6,50 |
Vitello tonato Zacht gegaarde kalfslende met tonijnsaus en gegrilde tonijn |
€ | 17,00 |
Zalm Graved lachs met mosterd-dillesaus en krokante kappertjes |
€ | 17,00 |
Taco makreel Gestoomde makreel met jalapeño, maïs en anticucho mayonaise |
€ | 17,00 |
Catch combination Huisgerookte Schotse zalm, Stellendamse garnalen en filet van IJsselmeerpaling |
€ | 18,00 |
Wagyu Carpaccio Dungesneden Wagyu beef met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas |
€ | 18,00 |
Steak tartaar (MRIJ) Rundertartaar met gekonfijte ui, een créme van beurre noisette en brioche |
€ | 18,00 |
Toast gerookte zalm Huisgerookte, handgesneden Schotse zalmfilet met uitjes, kappertjes en bieslook |
€ | 17,00 |
Stellendamse garnalen Klassieke cocktail met een romige cocktailsaus |
€ | 18,00 |
Tuna starter Tonijnblokjes met groene appel en olijvenmayonaise |
€ | 18,00 |
Japanese catch Sashimi van tonijn, zalm, hamachi en gekookte gamba’s |
€ | 18,00 |
Peking Eend Flensjes met krokante eend, hoisin en zoetzure komkommer |
€ | 17,00 |
Pata Negra 100 gram dungesneden Iberico ham |
€ | 18,00 |
De hele dag te bestellen
Brood met tapenade
Catch tapenade en gezouten boter |
€ 6,50 |
Toast gerookte zalm
Huisgerookte, handgesneden Schotse zalmfilet met uitjes, kappertjes en bieslook |
€ 17,00 |
Vitello tonato
Zacht gegaarde kalfslende met tonijnsaus en gegrilde tonijn |
€ 17,00 |
Stellendamse garnalen
Klassieke cocktail met een romige cocktailsaus |
€ 18,00 |
Zalm
Graved lachs met mosterd-dillesaus en krokante kappertjes |
€ 17,00 |
Tuna starter
Tonijnblokjes met groene appel en olijvenmayonaise |
€ 18,00 |
Taco makreel
Gestoomde makreel met jalapeño, maïs en anticucho mayonaise |
€ 17,00 |
Japanese catch
Sashimi van tonijn, zalm, hamachi en gekookte gamba’s |
€ 18,00 |
Catch combination
Huisgerookte Schotse zalm, Stellendamse garnalen en filet van IJsselmeerpaling |
€ 18,00 |
Peking Eend
Flensjes met krokante eend, hoisin en zoetzure komkommer |
€ 17,00 |
Wagyu Carpaccio
Dungesneden Wagyu beef met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas |
€ 18,00 |
Pata Negra
100 gram dungesneden Iberico ham |
€ 18,00 |
Steak tartaar (MRIJ)
Rundertartaar met gekonfijte ui, een créme van beurre noisette en brioche |
€ 18,00 |
De hele dag te bestellen
Caesar Salad Klassieke Caesar salade met bacon, vers gekookt ei en Parmezaanse kaas |
€ | 12,00 |
Caesar salad (bacon) met gebakken gamba's | € | 18,00 |
Caesar salad (bacon) met Schotse zalmfilet | € | 17,00 |
Caesar salad (bacon) met kipfilet | € | 15,00 |
Salade Tonijn Spinaziesalade met tonijn, appel, krokante tempeh en yuzu hazelnootvinaigrette |
€ | 18,00 |
Salade Burrata (VEG) Burrata met tomatensalade, rucola en truffelhoning |
€ | 17,00 |
Salade Vega Spinaziesalade met geitenkaas, gepofte pompoen en honing (VEG) |
€ | 15,00 |
De hele dag te bestellen
Caesar Salad
Klassieke Caesar salade met bacon, vers gekookt ei en Parmezaanse kaas |
€ 12,00 |
Caesar salad (bacon) met gebakken gamba's | € 18,00 |
Caesar salad (bacon) met Schotse zalmfilet | € 17,00 |
Caesar salad (bacon) met kipfilet | € 15,00 |
Salade Burrata (VEG)
Burrata met tomatensalade, rucola en truffelhoning |
€ 17,00 |
Salade Tonijn
Spinaziesalade met tonijn, appel, krokante tempeh en yuzu hazelnootvinaigrette |
€ 18,00 |
Salade Vega
Spinaziesalade met geitenkaas, gepofte pompoen en honing (VEG) |
€ 15,00 |
De hele dag te bestellen
Bisque D'Homard Romige kreeftensoep geserveerd met 1/2 Canadese kreeft |
€ | 18,00 |
Tom Kha (VEG) Thaise kokossoep met shiitake en limoen (VEG) |
€ | 13,00 |
- | € | 0 |
Bouillabaisse Rijk gevulde vissoep geserveerd met rouille |
€ | 16,00 |
De hele dag te bestellen
Bisque D'Homard
Romige kreeftensoep geserveerd met 1/2 Canadese kreeft |
€ 18,00 |
Bouillabaisse
Rijk gevulde vissoep geserveerd met rouille |
€ 16,00 |
Tom Kha (VEG)
Thaise kokossoep met shiitake en limoen (VEG) |
€ 13,00 |
- | € 0 |
De hele dag te bestellen
Plateau Fruits de Mer Speciale selectie van schaal- en schelpdieren met o.a.: 1/2 Canadese kreeft, langoustines, diverse schelpsoorten, oesters en Hollandse krabbenscharen |
€ | 50 p.p. |
Kingcrab poten 100 gr. | € | 15,00 |
1/2 kreeft (per stuk) | € | 19,00 |
Baeri Kaviaar 10 gr. | € | 25,00 |
1/2 Kreeft Op ijs geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus |
€ | 19,00 |
Plateau de Crustacés Speciale selectie van schaaldieren met een 1/2 kreeft |
€ | 50 p.p. |
Kingcrab poten 100 gr. | € | 15,00 |
1/2 kreeft (per stuk) | € | 19,00 |
Baeri Kaviaar 10 gr. | € | 25,00 |
Gamba's Ongepelde gekookte gamba's, op ijs geserveerd, met een romige cocktailsaus |
€ | 18,00 |
De hele dag te bestellen
Plateau Fruits de Mer
Speciale selectie van schaal- en schelpdieren met o.a.: 1/2 Canadese kreeft, langoustines, diverse schelpsoorten, oesters en Hollandse krabbenscharen |
€ 50 p.p. |
Kingcrab poten 100 gr. | € 15,00 |
1/2 kreeft (per stuk) | € 19,00 |
Baeri Kaviaar 10 gr. | € 25,00 |
Plateau de Crustacés
Speciale selectie van schaaldieren met een 1/2 kreeft |
€ 50 p.p. |
Kingcrab poten 100 gr. | € 15,00 |
1/2 kreeft (per stuk) | € 19,00 |
Baeri Kaviaar 10 gr. | € 25,00 |
1/2 Kreeft
Op ijs geserveerd met huisgemaakte cocktailsaus |
€ 19,00 |
Gamba's
Ongepelde gekookte gamba's, op ijs geserveerd, met een romige cocktailsaus |
€ 18,00 |
Onze kaviaar wordt geserveerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, blini's, crème fraîche en eimimosa
Baeri Caviar 10 gram Deze kaviaar is zacht en romig van smaak |
€ | 30,00 |
Osietra Caviar Deze kaviaar is vol en nootachtig van smaak, te verkrijgen in: |
||
10 gram | € | 40,00 |
30 gram | € | 90,00 |
50 gram | € | 120,00 |
Onze kaviaar wordt geserveerd met huisgerookte Schotse zalmfilet, blini's, crème fraîche en eimimosa
Baeri Caviar 10 gram
Deze kaviaar is zacht en romig van smaak |
€ 30,00 |
Osietra Caviar
Deze kaviaar is vol en nootachtig van smaak, te verkrijgen in: |
|
10 gram | € 40,00 |
30 gram | € 90,00 |
50 gram | € 120,00 |
Met een ruim aanbod aan fantastische vleesgerechten op de kaart willen wij ook vleesliefhebbers verrassen. Al ons vlees wordt bereid op een houtskoolgrill.
The Catch Burgers (MRIJ) Twee kleine burgers met verschillende garnituur |
€ | 18,00 |
Steak Klassiek In roomboter gebakken steak met Bearnaisesaus en friet |
€ | 27,00 |
Ribeye Ribeye van 350 gram met bimi, tempura paddenstoelen en soja-knoflooksaus |
€ | 28,00 |
Truffle chicken Kip met truffelteriyaki, boksoi, mini paprika, taugé, sojabonen en shiitake |
€ | 25,00 |
Tournedos Tournedos van 200 gram met asperges in pancetta, pommes carré en madeira jus |
€ | 28,00 |
COTE DE BOEUF (1KG) 1 kg, geserveerd met asperges in pancetta, madeira jus, soja-knoflooksaus en bearnaisesaus |
€ | 70,00 |
Met een ruim aanbod aan fantastische vleesgerechten op de kaart willen wij ook vleesliefhebbers verrassen. Al ons vlees wordt bereid op een houtskoolgrill.
The Catch Burgers (MRIJ)
Twee kleine burgers met verschillende garnituur |
€ 18,00 |
Truffle chicken
Kip met truffelteriyaki, boksoi, mini paprika, taugé, sojabonen en shiitake |
€ 25,00 |
Steak Klassiek
In roomboter gebakken steak met Bearnaisesaus en friet |
€ 27,00 |
Tournedos
Tournedos van 200 gram met asperges in pancetta, pommes carré en madeira jus |
€ 28,00 |
Ribeye
Ribeye van 350 gram met bimi, tempura paddenstoelen en soja-knoflooksaus |
€ 28,00 |
COTE DE BOEUF (1KG)
1 kg, geserveerd met asperges in pancetta, madeira jus, soja-knoflooksaus en bearnaisesaus |
€ 70,00 |
Salade Vega Spinaziesalade met geitenkaas, gepofte pompoen en honing |
€ | 15,00 |
Tempura groenten Noodles geserveerd met tempura groenten, wasabi crème en unagi saus |
€ | 17,00 |
Ravioli Gevuld met burrata en limoen met pesto en tomaatjes |
€ | 19,00 |
Salade Vega
Spinaziesalade met geitenkaas, gepofte pompoen en honing |
€ 15,00 |
Ravioli
Gevuld met burrata en limoen met pesto en tomaatjes |
€ 19,00 |
Tempura groenten
Noodles geserveerd met tempura groenten, wasabi crème en unagi saus |
€ 17,00 |
Kindermenu Kinderen kunnen kiezen uit: kibbeling, inktvis, gamba's, stukje witvis, krokante kip, pasta met tomaten saus of bitterballen. De kindermenu's worden geserveerd met frites en boontjes. |
Kindermenu
Kinderen kunnen kiezen uit: kibbeling, inktvis, gamba's, stukje witvis, krokante kip, pasta met tomaten saus of bitterballen. De kindermenu's worden geserveerd met frites en boontjes. |
Wij bieden een grote diversiteit aan dagverse vis. Het menu verandert met de seizoenen mee en dagelijks bieden wij een "CATCH of the day" aan. Hoewel ons restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker blij verrast zijn.
Catch of the Day Dagelijks serveren wij een ‘vangst van de dag’ |
dagprijs | |
Sliptong Drie in roomboter gebakken sliptongen, geserveerd met frites en een frisse komkommersalade |
€ | 25,00 |
Wilde Gamba's Wilde gamba's met pasta aglio e olio en rucola |
€ | 28,00 |
Tonijn Gegrilde tonijnfilet met asperges, chorizo, geroosterde paprika en avocado chimichurri |
€ | 29,00 |
Zeebaars Zeebaarsfilet met paella, mosselen, gamba en chorizo |
€ | 29,00 |
Kreeft klassiek Gekookte of gegrilde kreeft geserveerd met spinazie, Stellendamse garnalen en geklaarde boter |
€ | 29,50 |
Scholfilet Scholfilet met risotto, doperwten, tuinbonen en limoen |
€ | 25,00 |
Tong Twee in roomboter gebakken zeetongen van 250 gram per stuk, geserveerd met frites en een frisse komkommersalade |
€ | 29,50 |
Zalm Zalmfilet met cashewkorst, bimi, tomaat, taugé en soja-gembersaus |
€ | 27,00 |
Griet Grietfilet met crème van knolselderij, romanesco en tomaatjes |
€ | 29,00 |
Dorade Hele dorade met spinazie, tomaatjes, ansjovis en kappertjes |
€ | 25,00 |
Warme Fruit de mer Selectie van mosselen, vongole, 1/2 kreeft, langoustines, king crab en gamba's |
€ | 45,00 |
Wij bieden een grote diversiteit aan dagverse vis. Het menu verandert met de seizoenen mee en dagelijks bieden wij een "CATCH of the day" aan. Hoewel ons restaurant de uitstraling heeft van een magnifiek mooi visrestaurant, zal een liefhebber van vleesgerechten ook zeker blij verrast zijn.
Catch of the Day
Dagelijks serveren wij een ‘vangst van de dag’ |
dagprijs |
Scholfilet
Scholfilet met risotto, doperwten, tuinbonen en limoen |
€ 25,00 |
Sliptong
Drie in roomboter gebakken sliptongen, geserveerd met frites en een frisse komkommersalade |
€ 25,00 |
Tong
Twee in roomboter gebakken zeetongen van 250 gram per stuk, geserveerd met frites en een frisse komkommersalade |
€ 29,50 |
Wilde Gamba's
Wilde gamba's met pasta aglio e olio en rucola |
€ 28,00 |
Zalm
Zalmfilet met cashewkorst, bimi, tomaat, taugé en soja-gembersaus |
€ 27,00 |
Tonijn
Gegrilde tonijnfilet met asperges, chorizo, geroosterde paprika en avocado chimichurri |
€ 29,00 |
Griet
Grietfilet met crème van knolselderij, romanesco en tomaatjes |
€ 29,00 |
Zeebaars
Zeebaarsfilet met paella, mosselen, gamba en chorizo |
€ 29,00 |
Dorade
Hele dorade met spinazie, tomaatjes, ansjovis en kappertjes |
€ 25,00 |
Kreeft klassiek
Gekookte of gegrilde kreeft geserveerd met spinazie, Stellendamse garnalen en geklaarde boter |
€ 29,50 |
Warme Fruit de mer
Selectie van mosselen, vongole, 1/2 kreeft, langoustines, king crab en gamba's |
€ 45,00 |
Dame Blanche Op Catchy wijze geserveerd met vanille-ijs en warme chocoladesaus |
€ | 10,00 |
BANYULS 5 ANS D’AGE, GRENACHE NOIR, GRENACHE GRIS, FRANKRIJK | € | 8,00 |
Pavlova Pavlova met lemoncurd, vers rood fruit, pistache en frambozen-sorbetijs |
€ | 10,00 |
Rietvallei, Muscadel, Zuid-Afrika | € | 7,00 |
Aardbeien romanov Aardbeien, room, vanille-ijs en een vleugje vodka |
€ | 12,00 |
Tokaj Late Harvest, Hàrslevelü, Hongarije | € | 8,00 |
Snicker bomb Snicker bomb met bananen-sorbetijs |
€ | 10,00 |
ALVEAR, PEDRO XIMÉNEZ 1927, SPANJE | € | 9,00 |
Plateau Catch grand dessert Combinatie van de desserts van de kaart |
€ | 80,00 |
TIP: MOSCATO D'ASTI, PRUNOTTO, ITALIË (FLES) | € | 40,00 |
CRÈME BRÛLÉE Vanille crème brûlée op traditionele wijze bereid |
€ | 10,00 |
SAUTERNES, CHÂTEAU SIMON, SÉMILLON, SAUVIGNON BLANC, MUSCADELLE, FRANKRIJK | € | 9,00 |
Tarte Tatin Lauwwarm appeltaartje met karamel en ijs van boerenmelk |
€ | 10,00 |
PASS THE COOKIES!, VERDUZZO, ITALIË | € | 8,00 |
CHOCOLATE LAVA CAKE Lava cake met amarena ijs |
€ | 10,00 |
BANYULS 5 ANS D’ÂGE, GRENACHE NOIR, GRENACHE GRIS, FRANKRIJK | € | 8,00 |
Kaasplankje Vijf kaassoorten van het kaashuis Ed Boele, door de chef geselecteerd |
€ | 15,00 |
TAWNY PORT 10 YRS. OLD | € | 7,00 |
Dame Blanche
Op Catchy wijze geserveerd met vanille-ijs en warme chocoladesaus |
€ 10,00 |
BANYULS 5 ANS D’AGE, GRENACHE NOIR, GRENACHE GRIS, FRANKRIJK | € 8,00 |
CRÈME BRÛLÉE
Vanille crème brûlée op traditionele wijze bereid |
€ 10,00 |
SAUTERNES, CHÂTEAU SIMON, SÉMILLON, SAUVIGNON BLANC, MUSCADELLE, FRANKRIJK | € 9,00 |
Pavlova
Pavlova met lemoncurd, vers rood fruit, pistache en frambozen-sorbetijs |
€ 10,00 |
Rietvallei, Muscadel, Zuid-Afrika | € 7,00 |
Tarte Tatin
Lauwwarm appeltaartje met karamel en ijs van boerenmelk |
€ 10,00 |
PASS THE COOKIES!, VERDUZZO, ITALIË | € 8,00 |
Aardbeien romanov
Aardbeien, room, vanille-ijs en een vleugje vodka |
€ 12,00 |
Tokaj Late Harvest, Hàrslevelü, Hongarije | € 8,00 |
CHOCOLATE LAVA CAKE
Lava cake met amarena ijs |
€ 10,00 |
BANYULS 5 ANS D’ÂGE, GRENACHE NOIR, GRENACHE GRIS, FRANKRIJK | € 8,00 |
Snicker bomb
Snicker bomb met bananen-sorbetijs |
€ 10,00 |
ALVEAR, PEDRO XIMÉNEZ 1927, SPANJE | € 9,00 |
Kaasplankje
Vijf kaassoorten van het kaashuis Ed Boele, door de chef geselecteerd |
€ 15,00 |
TAWNY PORT 10 YRS. OLD | € 7,00 |
Plateau Catch grand dessert
Combinatie van de desserts van de kaart |
€ 80,00 |
TIP: MOSCATO D'ASTI, PRUNOTTO, ITALIË (FLES) | € 40,00 |
Te bestellen tot 17 uur
Twee-gangen lunch menu Dagelijks wisselend twee-gangen lunch menu |
Te bestellen tot 17 uur
Twee-gangen lunch menu
Dagelijks wisselend twee-gangen lunch menu |
Te bestellen tot 17.00 uur
CATCH ANTIPASTI Plateau met avocado, pata negra, gepofte paprika, tonijnsalade, geitenkaas en toast |
€ | 20,00 |
CLUB CHICKEN Gegrilde kipfilet, krokante bacon, tomaat en eiersalade |
€ | 14,00 |
VEGA WRAP Gegrilde wrap gevuld met geitenkaas, spinazie, walnoten en honing |
€ | 14,00 |
TOAST HOLTKAMP GARNALENKROKETTEN Twee Holtkamp garnalenkroketten met toast en huisgemaakte cocktailsaus |
€ | 14,00 |
TOAST GEROOKTE ZALM Huisgerookte, handgesneden Schotse zalmfilet geserveerd met uitjes, kappertjes en bieslook |
€ | 17,00 |
TRIO BRIOCHE Broodje met gerookte zalm en avocado, broodje met palingfilet en komkommer en een broodje tonijnsalade |
€ | 15,00 |
CLUB SALMON Gerookte zalmfilet, avocado, rode ui en zalmsalade |
€ | 14,00 |
FOCCACIA PATA NEGRA Focaccia met pata negra, zongedroogde tomaten, rucola en truffelmayonaise |
€ | 14,00 |
FOCACCIA WAGYU CARPACCIO Focaccia met dungesneden Wagyu beef, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas |
€ | 16,00 |
LUNCH TONG In roomboter gebakken zeetong van 250 gram met Stellendamse garnalen, frisse komkommersalade, frites en remouladesaus |
€ | 23,00 |
Te bestellen tot 17.00 uur
CATCH ANTIPASTI
Plateau met avocado, pata negra, gepofte paprika, tonijnsalade, geitenkaas en toast |
€ 20,00 |
TRIO BRIOCHE
Broodje met gerookte zalm en avocado, broodje met palingfilet en komkommer en een broodje tonijnsalade |
€ 15,00 |
CLUB CHICKEN
Gegrilde kipfilet, krokante bacon, tomaat en eiersalade |
€ 14,00 |
CLUB SALMON
Gerookte zalmfilet, avocado, rode ui en zalmsalade |
€ 14,00 |
VEGA WRAP
Gegrilde wrap gevuld met geitenkaas, spinazie, walnoten en honing |
€ 14,00 |
FOCCACIA PATA NEGRA
Focaccia met pata negra, zongedroogde tomaten, rucola en truffelmayonaise |
€ 14,00 |
TOAST HOLTKAMP GARNALENKROKETTEN
Twee Holtkamp garnalenkroketten met toast en huisgemaakte cocktailsaus |
€ 14,00 |
FOCACCIA WAGYU CARPACCIO
Focaccia met dungesneden Wagyu beef, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas |
€ 16,00 |
TOAST GEROOKTE ZALM
Huisgerookte, handgesneden Schotse zalmfilet geserveerd met uitjes, kappertjes en bieslook |
€ 17,00 |
LUNCH TONG
In roomboter gebakken zeetong van 250 gram met Stellendamse garnalen, frisse komkommersalade, frites en remouladesaus |
€ 23,00 |
Catch is een internationaal visrestaurant, gelegen op de mooiste plek in de jachthaven. Met dagelijks verse aanvoer van de visafslag, heeft onze brigade goud in handen om het mooiste stuk vis aan u te presenteren.
Phone number |
---|
070 3387609 |
Or mail us |
---|
info@catchbysimonis.nl |
Dr. Lelykade 43
2583 CL Scheveningen
Kitchen |
|
---|---|
Zo - Do | 12 - 22u |
Vr - Za | 12 - 23u |
Telefonisch bereikbaar |
|
---|---|
Iedere dag | 10:00 - 23:00 u |
Dr. Lelykade 43
2583 CL Scheveningen
Kitchen |
|
---|---|
Zo - Do | 12 - 22u |
Vr - Za | 12 - 23u |
TELEFONISCH BEREIKBAAR |
|
---|---|
Iedere dag | 10:00 - 23:00 u |
U kunt de gerechten van Catch by Simonis nog steeds dagelijks van 16:00 uur tot 21:00 uur afhalen of laten bezorgen.
Afhalen Bezorgen in Haaglanden Bezorgen in heel NL