Iets te organiseren?

Een unieke locatie aan de jachthaven, met internationale allure, sfeervol interieur en fantastisch eten zijn de perfecte ingrediƫnten voor uw groep.

Neem contact op
Bekijk de brochure

Onze sales afdeling helpt u graag bij het organiseren van uw zakelijke of particuliere evenement. Wij organiseren graag uw vergadering of uw private event.

Vergaderen


Catch is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars en het geven van trainingen.

Vragen?
Neem contact op

Private dining


Op de tweede etage van dit unieke gebouw bevindt zich een exclusieve ruimte met een dakterras die een adembenemend zicht op de haven. Deze ruimte leent zich prima voor private dining vanaf 20 personen.

Vragen?
Neem contact op

Encore by Simonis


Catch krijgt een tweede locatie op de dr. Lelykade (Scheveningen) gelegen in de oude visafslag. Het restaurant biedt een grote diversiteit aan dagverse vis en vlees. Onze menukaart heeft de inspiratie van Azie met een focus op Japan. Sashimi, tempura en Robata. Ons vlees heeft de focus vanuit Amerika. Tevens is deze geweldige locatie geschikt voor evenementen en bruiloften. Encore by Simonis heeft mogelijkheden voor groepen van 50 tot 750 personen. Er zijn legio mogelijkheden om te organiseren, zoals vergaderingen, borrels, bruiloften, verjaardagen, workshops, recepties, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten.

Vragen?
Neem contact op

JA, IK WIL EEN AANVRAAG DOEN VOOR EEN EVENEMENT

Groepen
Bezig met versturen